Waarom is het voordeliger voor een student om een wasmachine te huren?

Woensdag 26 april

Wanneer je als student voor het eerst op kamers gaat, dan is dat een kostbare investering. Je doet er verstandig aan om goed na te denken over de mogelijkheden, alvorens je overgaat tot de aanschaf van nieuwe producten. Wij vertellen je graag over het alternatief van een wasmachine kopen, namelijk een wasmachine huren. Het klopt dat je vast zit aan een maandelijks bedrag. Maar daar staan vele voordelen tegen over.
1

Geen hoge aanschafkosten

Koop je als studentenhuis gezamenlijk een wasmachine, dan zit je direct met hoge aanschafkosten.  En mocht jij of een huisgenoot uit het huis vertrekken, voor wie is de wasmachine dan? Dit probleem voorkom je door een wasmachine te huren. Je huurt al een wasmachine vanaf € 9,- per maand. Vaak doe je dit samen met je huisgenoten, waardoor je maandelijkse huur nog een stuk lager uitvalt.
2

Flexibel contract bij verhuizing

Ga jij of een huisgenoot verhuizen, dan kan de wasmachine gewoon in het studentenhuis blijven staan. Een doorlopend contract kan namelijk geheel kosteloos worden overgezet op een andere huisgenoot of een nieuwe bewoner.
3

Geen onverwachte kosten

Een wasmachine huren betekend dat je nergens geen omkijken meer naar hebt. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je wasmachine, dan kun je ons direct bellen.  Na 1 belletje staan wij uiterlijk binnen 3 werkdagen bij je op de stoep. Het liefst binnen 1 werkdag. Onze monteurs repareren de machine op locatie. Indien de wasmachine mee moet naar de werkplaats, dan krijg je van ons direct een vervangend apparaat. Deze service is geheel kosteloos! Je staat dus nooit voor onverwachte uitgaves.