banner

Koelkast huren Groningen

Een koelkast is eigenlijk onmisbaar als je op kamers gaat wonen. Je kunt anders bijna geen levensmiddelen bewaren en iedere dag boodschappen doen is vaak ook niet in te plannen en bovendien ben je duurder uit als je uitsluitend kleine porties van bepaalde levensmiddelen koopt. Daarom is een koelkast huren Groningen voor studenten zo handig. In de koelkast kun je levensmiddelen enkele dagen bewaren en dat scheelt een hoop gedoe. Je kunt de koelkast natuurlijk ook delen met je huisgenoten, zo kun je ook de huurprijs delen met meerdere personen zodat de kosten voor jou lager uitvallen. Je kunt een koelkast huren maar ook een handige koel/vriescombinatie waarin je ook levensmiddelen kunt invriezen. Altijd handig voor vlees, pizza’s en restjes die je later wilt eten.

Een koelkast huren Groningen is heel eenvoudig

Een koelkast huren Groningen kun je direct online huren. Kies de koelkast uit die je wilt gaan huren en vul je gegevens in. De apparatuur van je keuze wordt binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd, uiteraard hoor je van tevoren wanneer dit gaat gebeuren. Zorg dat je thuis bent want anders kan de plaatsing niet doorgaan. Het huurcontract moet namelijk worden getekend. Als er een storing is aan de koelkast kun je onze storingsdienst bellen, wij zorgen dan dat er een monteur bij je langskomt om het probleem op te lossen of het apparaat wordt omgeruild.

Stel ons gerust je vragen over onze verhuurservice voor studenten

Heb je nog vragen over het huren van witgoed apparaten zoals een koelkast, een wasmachine of vaatwasser? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 085 – 273 1994. Je kunt ons ook per mail bereiken en wel via het adres info@wasmachinehuren.nl.

Neem contact met ons op!