banner

Wasdroger huren Groningen

Als je op kamers woont en je eigen was doet, dan heb je vaak geen mogelijkheid om de was buiten te laten drogen. Los daarvan kun je de was als het buiten slecht weer is niet binnen te drogen hangen omdat daar geen ruimte voor is. Dan is een wasdroger huren Groningen een ideale oplossing. Een wasdroger kun je meestal wel plaatsen, bij voorbeeld door hem boven op de wasmachine te zetten. Een droger met een warmtepomp heeft geen afvoer naar buiten nodig en kan dus overal waar een stopcontact is worden neergezet. Let wel op dat je de wasmachine en de droger niet tegelijk aan zet, het kan zijn dat je dan te veel stroom tegelijk verbruikt. Gebruik de apparaten dus na elkaar om te voorkomen dat de stop eruit knalt.

Een wasdroger huren Groningen bespaart je veel ongemak

Als je een wasdroger bij ons huurt kost je dat slechts een klein bedrag per maand. En het geeft je het grote voordeel dat je de was als die klaar is direct in de droger kunt stoppen en daarna meteen op kunt ruimen. Dit scheelt je een hoop tijd en werk om de was op een andere manier droog te krijgen. Je kunt een wasdroger ook delen met huisgenoten zodat je ook de huurprijs kunt delen. Dit bespaart in de kosten en je kunt toch gebruik maken van een handige wasdroger in je studentenhuis. Als je een wasdroger wilt huren kan deze al binnen enkele dagen worden thuisbezorgd.

Wij beantwoorden graag je vragen over het huren van een wasdroger

Heb je vragen over het huren van een wasdroger voor studenten? Dan kun je eerst kijken op de website of je vraag bij de veel gestelde vragen staat. Is dat niet het geval, dan kun je ons mailen via info@wasmachinehuren.nl. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 085 – 273 1994.

Neem contact met ons op!