banner

Wasdroger huren studenten

Als je gaat studeren dan ga je misschien wel op kamers wonen. Bij zelfstandig wonen hoort ook zelfstandig je huishouden runnen. Je kunt natuurlijk ieder weekend de was mee naar huis nemen en bij je moeder inleveren. Maar waarom doe je het niet gewoon zelf? Je kunt bij Wasmachinehuren.nl een wasdroger huren voor studenten. De wasdroger wordt snel geleverd en geplaatst en als je dat wilt krijg je een korte instructie hoe het apparaat werkt. Je betaalt een kleine huurbijdrage per maand. Naast wasdrogers kun je bij ons ook andere apparaten huren.

Een wasdroger huren voor studenten is zeer voordelig

Als je in een studentenhuis woont samen met andere studenten dan kun je natuurlijk ook gezamenlijk een wasdroger huren voor studenten. Er is niets op tegen om de kosten van de verhuur te delen met meer personen. Houd er wel rekening mee dat degene op wiens naam het huurcontract staat verantwoordelijk is voor het apparaat. Als je gaat verhuizen naar een andere studentenwoning dan kun je de wasdroger meenemen. Je kunt ook het huurcontract gratis op een medestudent over laten zetten.

Wil jij ook je eigen wasdroger in je studentenhuis?

Ga je binnenkort op kamers om te gaan studeren? Dan kun je een wasdroger huren voor studenten bij Wasmachinehuren.nl. Na je aanvraag wordt het apparaat zo snel mogelijk geleverd. Heb je vragen of wil je een storing melden, dan kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 - 273 19 94. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@wasmachinehuren.nl.

Neem contact met ons op!