banner

Wasmachine huren Groningen

Ga je studeren in de studentenstad bij uitstek, Groningen, dan wil je daar vast ook wel op kamers gaan wonen, of in een plaats in de directe omgeving. En als je echt zelfstandig wilt zijn dan doe je ook je eigen huishouden en daar hoort ook de was bij. Een wasmachine huren Groningen kun je nu direct online regelen via de website van Wasautomatenverhuur.nl. Wij hebben behalve wasmachines ook nog andere handige apparaten zoals een koelkast of koelvriescombinatie. Voor alle apparaten geldt uiteraard wel dat je er de ruimte voor moet hebben en dat de verhuurder in moet stemmen met plaatsing ervan.

Een wasmachine huren Groningen kost slechts een klein bedrag per maand

De aanschaf van een wasmachine is vaak niet haalbaar voor een student. Maar huren is een prima alternatief. Wij kunnen al een wasmachine leveren voor een klein bedrag per maand. De wasmachine wordt bezorgd op je woonadres en vakkundig voor je aangesloten. Als er een storing is dan kun je ons bellen en zorgen wij dat er binnen enkele dagen een monteur langskomt om het probleem op te lossen. De kosten van reparatie zijn in principe bij de huurprijs inbegrepen, tenzij het defect het gevolg is van ondeskundig gebruik.

Wij beantwoorden graag al je vragen

Wil je een wasmachine huren maar heb je nog een vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Je kunt het contactformulier op de website invullen of een mail sturen aan info@wasmachinehuren.nl. Bellen kan ook, we zijn bereikbaar via telefoonnummer 085 – 273 1994.

Neem contact met ons op!